Fleksible, givtige og individuelle aftaler

Har din virksomhed gæster fra ind- og udland og behov for inspirerende og god mad, der kan byde jeres gæster på det bedste?
Eller I har behov for at mødes i eksterne lokaler væk fra den daglige arbejdsdag?
Her er ikke langt til hverken E45, Billund Lufthavn, Lillebælt eller Fyn/Sjælland. Desuden ligger kroen ved landevejen og tilbyder P-plads lige udenfor døren. Det er nemt og bekvemt for alle.

Konferencer, møder og andre arrangementer
Vi byder på nyrenoverede og præsentable lokaler til jeres konferencer eller aftenmøder, og her kan I også kombinere med lækre gourmetretter.

Overnatning og ophold
Udover at spise i restauranten kan man booke værelse for kortere eller længere periode. Vi har netop renoveret og indrettet 24 dejlige, lyse værelser, som rummer TV, Internet og alt det, den rejsende har behov for – også at være velkommen og blive modtaget med et smil. Se mere om overnatningsaftaler her.

Når man føler sig hjemme
Som erfaren sparringspartner og med internationalt mindset ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe jer og gæsterne til at føle sig hjemme og til givtige ophold med mening og mødero.

Skræddersyet samarbejdsaftale
Vi er klar til sammen med jer at lave individuelle aftaler.
Bredal Kro tilbyder din virksomhed et seriøst partnerskab og en tillidsfuld relation, hvor der fokuseres på jeres og gæstens behov og
udbytte, fx mødearrangementer.

Lad os mødes
Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan vise faciliteterne og tale om et eventuelt samarbejde.