konfirmation

Det er dejligt at holde fest og at se familie og venner. Men det er også et stort arbejde at arrangere hele festen uanset, om den holdes hjemme eller ude.
På Bredal Kro kan I få hjælp til arrangementet og dermed få mere ro og større overskud til at nyde konfirmationsfesten.

 

Den første fest
Konfirmationen er for de fleste unge den første større fest, hvor man selv er i centrum, og hvor glæde, nervøsitet og forventninger til dagen fylder rigtig meget i bevidstheden.
Forberedelse og planlægning er aktiviteter, hvor tøj, gæster, ønskeseddel, festen osv. er vigtige elementer hver for sig og som en helhed.

 

Den største fest
På Bredal Kro har vi erfaringerne med at holde livets fester – de fester, som gæsterne husker, og som i erindringen bliver den mærkedag, som man taler med glæde om i mange år.
Få den professionelle vejledning og mød vores medarbejderes hjertevarme omsorg og service. Her er den hjælp, der får alle detaljer på plads, så det bliver lige præcis den fest og den stemning, som du og dine forældre ønsker sig på din store festdag.

 

Den bedste fest
Vi vil med største glæde vejlede og guide jer i forberedelserne og til festen. Lige fra invitationer, menubestilling og bordkort til de smukt dækkede borde med de friske blomsterdekorationer samt lækker natmad, rolig overnatning og takkekort, der matcher festen.

 

Festen fra velkomstdrink til god-natmad
Bredal Kro byder på lækre menuer, der passer til alle aldre, og som er tilberedt af de bedste råvarer og med udsøgte fornøjelser og overraskende detaljer. Både klassiske retter og gourmetmenuer der overrasker positivt. Hertil kommer dejlige vine og drikkevarer, der passer til alle ganer.
Har I særlige ønsker, fx diabetiker, vegetar m.m., hører vi gerne om det og vejleder jer.

Under festen har I jeres helt egen opmærksomme tjener, som kan koordinere menu og drikke med gæsternes festlige taler, sange og indslag. I skal bare slappe af og nyde det. Så sørger vi for, at det hele går op i en højere enhed.

 

Kontakt
Restaurantchef Jonathan Rylance på tlf. 7589 5799 og aftal et uforpligtende besøg, hvor I kan se de lyse festlokaler og høre mere om menuer, vine, natmad osv.

 

Læs mere om
Konfirmationsmenu

Menuer

Køkkenet

Overnatning og ophold