Den store dag
Bryllup er livets største festdag
Romantik, glæde, forventning og mange måneders forberedelse. Når brylluppet skal planlægges og afvikles, er der mange ting, der skal være på plads.
Få mere ro og overskud til at nyde forberedelserne og festen. Lad Bredal Kro være jeres professionelle partner, der med stor erfaring kan hjælpe jer med Den Store Dag.

Bredal Kro er klar til jeres fest
Holder I jeres bryllup på Bredal Kro, kan I være sikre på, at alle detaljer er på plads. Vi har erfaringerne med at holde livets fester, og vi vil gøre alt for, at jeres Den Store Dag bliver den fest, som venner og familie vil tale om og mindes med glæde og smil helt op i øjnene.
Vores hyggelige lokaler er velegnede til flere selskabsstørrelser – lige fra det lille intime selskab til den helt store fest med gæster fra nær og fjern. Køkkenet guider jer med største glæde til sammensætning af lige præcis den menu, som kan glæde jeres gæster.

Fra velkomstdrink til god-natmad
Bredal Kro byder på lækre menuer, der passer til alle aldre, og som er tilberedt af de bedste råvarer og med udsøgte fornøjelser og overraskende detaljer. Både klassiske retter og gourmetmenuer der overrasker positivt. Hertil kommer dejlige vine og drikkevarer, der passer til alle ganer.
Er der særlige ønsker til menuen, fx diabetiker, vegetar m.m., vil vi gerne høre om det og kan vejlede jer på bedste måde.
Jeres helt egen opmærksomme tjener kan under festen koordinere menu og drikke med jeres og gæsternes festlige taler, sange og indslag. Så sørger vi for, at det hele går op i en højere enhed, og I skal bare slappe af og nyde festen.

Fest i flere dage
Nogle familier har tradition for bryllupfest i flere dage, og her har Bredal Kro både idéer og faciliteter.
Med 24 værelser til jeres egen og jeres gæsters overnatning er der mulighed for at starte allerede fredag, hvor gæsterne ”lander”, hygger og præ-starter festen.
Med lækker morgenbuffet og formiddagssamvær om lørdagen kommer festen godt fra start.
Om søndagen har vi erfaring for, at den gode afrunding af festen kan ske med brunch, gaveoppakning, ro og hyggesnak med jeres gæster, der måske har overnattet eller kommer fra nærområdet.

Kontakt
Restaurantchef Jonathan Rylance på tlf. 7589 5799 og aftal et uforpligtende besøg, hvor I kan se selskabslokaler og høre mere om menuer, vine, natmad, overnatning osv.

Læs mere om

Bryllupsarrangement nr. 1
Bryllupsarrangement nr. 2
Tanker før festen
Køkkenet
Overnatning og ophold